close
تبلیغات در اینترنت
خرید هاست
روش پخت نان در روستا
.::محل تبلیغات شما::.

وب سایت رسمی روستای قـره داش شهرستان ماهنشانمقدمات پخت نان :   برای پخت نان در ابتدا  یک روز قبل خمیر را تهیه می کردند و به مدت  ده تا دوازده ساعت می گذشت تا خمیر عمل بیاید لذا جهت تهیه خمیر سفره  آردی  بود با لانجین و مایه خمیر . مایه خمیر معمولا مقداری از خمیری بود که سری قبل با آن نان پخته بودند و آن را لای سفره آرد نگهداری میکردند تا ترشیده  شود و به عنوان مخمر  در خمیر بعدی استفاده شود ( کاری که آلان جوش شیرین می کند اما آن کجا و ....) لانجین ظرفی سفالین و بزرگ  بود که داخل آن خمیر می کردند . سفره…

امروز چهارشنبه 04 مهر 1397
لینک دوستان